Innan vi lämnade Guadalajara.

Eftersom jag varit dålig på att blogga ska jag lite fort berätta vad som hänt den sista tiden i Guadalajara.

Vi hade en mycket trevlig avskedsmiddag med vänner hos oss. Trevligt sällskap och god uppskattad mat kan aldrig bli fel så allt flöt på bra tills vi hör Tina och Sergey ropa från vår uteplats att någon kastar glas på dem.  Efter ett tag förstår vi dock vad som hänt; En granne har kastat stenar in genom ett fönster på övervåningen(!?)Efter en snabb titt visar det sig att det var mitt rum som fallit offer för stenkastningen som resulterade i 3 stora håll i fönstret och glas över hela sängen. Vi snackar inte småsten här utan stenar i samma storlek som tennisbollar. Tänk om jag skulle legat och sovit? Eftersom Tamara är den med mest kulor hos oss (och är bäst på spanska) så gick hon och vår hyresvärd över till grannen och försökte få ett svar på varför vårt hus var målet för denna stenkastning. Grannen visade sig vara ett psykfall och anklagade ”oss utlänningar” att ha efterfester och sexorgier till 5 på morgonen typ vare dag. Behöver jag säga att detta var ren lögn? Men vi överlevde och är glada att vi nu slipper vår mentalt störda granne.

 

Jag har varit på hippiebuss event. Utanför Guadalajara samlades en helg Volkswagen freaks och gick omkring barfota och beundrade varandras bussar. Eventet var döpt till Busstock (woodstock) och jag älskade det och har nu byggt upp ett stort habegär! En Hippiebuss ska lätt inköpas någon gång i framtiden!

 


Ge mig!

I helgen var vi på poolparty där vattnet i poolen var varmare än luften. Det var ca 38 grader i luften.  Det var dock mycket trevligt och kan sammanfattas med öl, varmt vatten, simtävlingar (Ja, jag är fortfarande oslagbar) och vattenbrottning (Ja, jag är även bäst på denna gren).


Jag & Tamara syns till vänster på bilden.

 

Peace and looove.
<3Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0