Något är fel.

Medan jag springer omkring på Guadalajaras gator och letar lägenhet så verkar 320 000 svenskar tappat greppet om verkligeheten.
För mig känns detta val väldigt närvarande fast jag befinner mig tusentals mil från Sverige.

SDs framgång ska inte ses som om det helt plötsligt finns fler rasister i Sverige än innan utan som att något gått fel i samhället. Det är något som inte stämmer, något som gått väldigt fel.
Det ska även ses som ett uppvaknade för alla andra partier (och ja då menar jag ALLA partier) att deras politik kanske inte är tillräcklig?

Det är någonting som är fel när jag var 22 år när jag pratade med en person med afrikanskt ursprung för första gången.

Det är något som är fel när Tina utbrister att jag är hennes ända nära "svenska" vän.

Det är något som är fel när folk ryggar tillbaka när jag säger att jag är tillsammans med en muslim.

Men svaret på detta är inte att genom SD göra Sverige och svenskar av alla de slag ännu räddare för att beblanda sig med varandra.

Min Quesadilla blir kall. Hej!


Ett ägghuvud och en Quesadilla.


Kommentarer
Postat av: Julia

Jag tycker din dator verkar lite trasig......

2010-09-30 @ 19:28:07
Postat av: Johanna

Alltså jag är förvirrad..... jag har ju varit i NY nu och för att hänga med i allt som har hänt dig läste jag dina inlägg, nerifrån och upp.. mkt logiskt tycker jag. Därför såg jag ju först bilden på din dator och reagerade över att den såg lite sådär halvtrasig ut, då gjorde jag också kommentaren om det... jag lyckades även skriva att det var du som har postat den julia.... jag tillhör kategorin: mindre smart.... Sen när jag fortsatte sidan upp så upptäckte jag också att det inte var riktigt passande att skoja om din dator (jag vet, min humor suger) FÖRLÅT julia... jag håller med dig! Och sorry för att jag är sjukt förvirrad.... saknar dig här hemma! kram

2010-09-30 @ 19:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0