It is a small world after all.

Medan Tina och Tammy åker pa en femdagarstur till olika städer och byar för att fira Mexikos 200 års dag ordentligt sa håller jag mig efter 1 natt i byn Tapalpa i Guadalajara. Jag letar lagenhet och vill få ordning på lite grejjer innan jag tar tag i mitt Mexikanska liv. Denna gång tänker jag resa mer i Mexiko vilket jag inte hade så mycket tid med innan när jag studerade på universitetet här men jag hoppas att få mer tid över denna gång. Volontärarbete står också på listan, ska träffa föreståndaren för en organisation som jobbar med gatubarn nästa vecka.

Världen är en liten plats. Jag fick höra att en tjej som heter Sanna Kronqvist som kommer från Ysby bor här nu. Hon pluggade samma program som jag i Växjö och var på utbyte i norra Mexiko för några år sen och bor nu i Guadalajara med sin pojkvän Diego. Vilket betydde att vi var tvungna att ta en öl tillsammans, vilket vi gjorde igår. Det blev en trevlig afton som slutade lagom tidigt och efter att jag efter en viss betänketid tackat nej till en inbjudan till en svensexa åkte jag tillbaka hem.

Det tog inte många timmar i detta land innan mina ben började klia igen. Myggen här gillar mig lite för mycket. Jag ser många sömnlösa nätter framför mig. Jag har gett upp hoppet om att bli benmodell nu för att förutom de 50 tal ärr jag har på mina ben så är de åter igen täckta med röda myggbett av alla de storlekar. Det värsta är att ingen annan i denna stan verkar få myggbett.

Imorgon ska jag kolla på 3 lägenheter och hoppas på att jag kan flytta in i någon av dem redan imorgon.

 

 


Någon sa till mig någongång att man måste ha minst en bild i varje blogginlägg.
Så här har ni mina fötter på en toalett!

ska kolla pa 3 stycken imorgon..en av dom vet jag att jag kan flytta in i imon redan..sa jag hoppas pa att dne ar bra. Den ligger 2 kvarter bort från Tammy..så det är bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0