Adress, nummer och drinktunnor

Hola Tjenis!
Första dagen i skolan är avklarad och det gick finfint. Jag hade enbart en och en halv timme Spanska och sen en och en halv timme trummande. Att trumma var förbaskat kul även om jag inte , hör och häpna, var en naturbegåvning. Trumklassen var väldigt liten, det var jag och 3 Mexare varav två av dem var typ professionella trumspelare. Dock var alla snälla och rara och skrattade inte överdrivet mycket åt mig.Läraren kunde dock nada engelska vilket försvårade spelandet ännu mer, men vilket jag enbart ser som något positivt då jag hoppas på att kunna lära mig språket ännu fortare då. Spanskalektionen gick fint. Det finns 6 stycken spanskaklasser i olika nivåer. 2 Basic kalsser, 2 Mellanbra klasser och 2 för de som är lite bättre än alla andra, bland annat Tamara. Jag går i Basic nr 1 , vilket betyder att jag till och med är sämre än Basictvåorna, det vill säga sämst på hela skolan. Men lika glad är jag ändå. Min klass består av 6 stycken lika spansktröga människor som jag; En Australienare, en Kines, en Hong Kongare, en från Island och en från Finland.
Jag har bestämt mig för att inte ta Matlagningskursen eftersom den kommer att vara på min ända lediga dag, istället kommer jag att ha Yoga 2 dagar i veckan. Vilket jag ser fram emot då det kommer att vara utomhusYoga.

Nu har jag äntligen lyckats registerar min telefon efter många turer hit och dit i stan så hittade vi äntligen till ett kontor som konde lösa detta.
Mitt Mexikanska mobilnummer är: 3334657055
Vi har även ett hemnummer3336280029
Landsnumret till mexiko är 0052

Vår adress är:
Calle Fuente Minerva #5335
Colonia Chapalita las Fuentes
Zapopan Jalisco C.P. 45030

Kom och överraskningshälsapå! Eller skicka ett brev går också bra.


Helgen har annars varit bra. Välkomstfest med alla utbytesstudenter i fredags och en inflyttningsfest i Lördags. Inflyttningsfesten hade möbeltema där alla som kom var tvungen att ta med en möbel eller något till hemmet eftersom deras hem var helt omöblerat. Vi tog med oss en mycket uppskattad spegel. I utbyte fick alla gratis dricka hela kvällen. Ca 150 människor dök upp. Det var en galen fest i en galet fin lägenhet mitt inne i stan med takterass som aldrig tog slut. Det stod ölkaggar överallt, soptunnor fyllda med alkoläsk och tunnor med litervis av alla möjliga drinkar.


En drink någon?Soptunna med alkoläsk


Ta hand om varandra.
Godnatt.
Julia


Kommentarer
Postat av: Joel

Wiiie! Fan det där ser ju inte helt fel ut! Nu har jag dina nya nummer och adress inlagda i min ajfån! Saknar dig Poddis!

2010-01-12 @ 13:58:12
URL: http://blogg.juhb.se
Postat av: liselotte

Hej! Usch,drack ni det??? Ser ut som nån mixad soppa! Nöjer mej med flaskorna i tunnan!!! Skönt att allt e väl....ska till Spenshult den 3 februari. Konstig adress,hahaha......rolig mä! KRAMAR i MASSOR!!

2010-01-12 @ 15:05:07
Postat av: Johanna

Du kunde inte valt en lite mer invecklad adress??

2010-01-12 @ 15:13:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0