Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag. Köttbullar, roadtrip, strandbröllop och spya.

Hejsan mina vänner.
Några underbara dagar har förflutit.
I torsdags hade vi middag för 12 personer hemma hos oss. Ca 100 köttbullar rullades och potatisgratäng försöktes göras i en ugn som ej fungerade. Efter många om och men, svärord och timmar fick vi ändå ihop en helt okej middag. Hälften av gästerna kom till och med nästan i tid! Det blev en trevlig afton med dans och skitsnack.
Fredagen nalkades och vi begav oss på vår roadtrip till kusten. 6 personer, intsrument och packning i en bil i 5 timmar är inget jag rekommenderar dock gjorde den vackra naturen som omringade oss hela vägen resan mycket lättare. Berg som aldrig verkade ta slut, det ena vackrare än det andra och när solen började gå ner färgades dem i otroliga färger.

Väl framme i Sayulita några timmar för sent (Surprise!) fick vi bråttom till en restuaurang där Francisco, saxofonspelaren, Jonathan, bandets gitarrspelare/Keyboardsåelare/sångare och Cellolisten skulle spela. Efter en mysig konsert åkte vi bort till vår hyrda Bungalow och somnade ganska fort.

Sayulita är till skillnad från många andra stora badorder ett mer relaxed ställe som drar till sig många hippies, den lugna atmosfären kändes mycket väl av även om byn var fullproppad av Canadensiska och Amerikanska turister.
Lördagen spenderades liggandes på stranden och när kvällen kom var det dags för bröllop. Vi fick i sista minut reda på man skulle ha på sig vitt på bröllopet. Efter att ha sökt igenom hela byn efter vita kläder men misslyckats fick vi höra att man ej var tvungen att ha vita kläder på sig var av vi alla fyra tog på oss färgglada blommiga klänningar. Big mistake. Alla hade vitt på sig när vi kom fram. Utstirrade ställde vi oss i ett hörn och skämdes. Bröllopet var på stranden och det blev en mysig kväll.

Vi begav oss inte mot Guadaljarara fören vid halv 8 på söndagskvällen.
Efter någon timme började jag må dåligt och efter någon timme till var vi tvungna att akutstanna för jag behövde spy. Väl hemma fortsatte jag spy hela natten. Jag gav upp hoppet om att klara av att gå till skolan när jag spydde halv 7 på morgonen och jag skulle upp klockan 7. Jag bäddade ner mig igen och vaknade inte fören Tina kom hem någon timme senare. Då hade hon spytt i taxin till skolan. Någon timme till passerade sedan hörde vi Tammy komma hem. Hon hade spytt i skolan. Vi har funderat på vad anledningen till denna spyorgie är och vi tror vi ätit något dåligt. Så dagen har vi spenderat nerbäddade i sängarna sovandes, helt uttslagna. Vi börjar att må lite bättre nu och hoppas att kunna åka till skolan imorgon.

<3
Tina - Köttbullemaster


Rulla, Rulla, Rulla!


Spelning på restaurang  - Francisco & Jona


Smörja in ben innan bröllop bör man annars dör man.


Vår tvåvånings bungalow.Utsikt från bungalown - Helt ok.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0