Leaving on a jetplane...

Japp Japp, Nu är det snart dags.
Imorgon natt åker jag.
Håller på att packa för fullt och det går väl sådär, har just nu typ fått ihop en sådär bra packning i min ryggsäck. Men i jämförelse med "före" bilden tycker jag att jag har lyckats någelunda bra i alla fall.


Eftersom jag åker halv 5 på morgonen på nyårsafton så blir det en nykter nyår för mig.
Ska kolla på lite raketer sen blir det hem och vila.
Jag tackar bomb-nigerianen för att jag måste vara på flygplatsen 2 timmar tidigare än vad jag annars skulle varit. Tack för det.
Gott nytt år!We gonna eeeloope to Meh-ee-eexico

Hey Guys, Girls, Dolls, Actionmen, Men, Women and you in between.
Well, I haven't decided yet if this is going to be a swedish or english blogg. Let's wait and see.

Yepp, seems like I'm a blogger, but I will always see myself as a hmm involuntary blogger. Do not know if I will be writing a lot or hardly anything.
Let's wait and see.
So the reason for this stupidity is that I'm off to Central America for a while. Still haven't decided for how long. But I will be studying in Mexico for approx. 4,5 months and then I'm gonna do what ever I feel like doing around in Central (and maybe south) America for a couple of months. Well, let's wait and see.Hej Svej alla, eller ni få som förmodligen kommer läsa min blogg. (Mamma & Farmor)

Yepp Jag har en blogg, och det ska vi tacka min kära vän Emelie för. Tack Tack.

I och med mitt inträdande i bloggvärlden slog det mig hur lite koll jag har på detta moderna fenomen. Det ända jag kan och vet är hur mycket jag hatar bloggare så som BlondinBella och alla andra blonda (på insidan eller utsidan)idioter. Men nu är det så att jag flyr landet av blondiner ett tag och drar till Mexiko den 1 Januari. Där ska det pluggas spanska och geopolitik,. Men mest av allt ska det ätas. För det gillar jag.

Jag kommer att vara stationerad i sexmiljonersstaden Guadalajara (skulle ni vara intresserade så klicka på namnet för mer info och för en fantastsikt oseriös-looking hemsida).

T & T kommer förmodligen att nämnas konturnerligt i denna blogg, då dessa två individer är mitt ressällskap, partners in crime, roomies, sambos, eller va ni väljer att kalla dem. om inte svininfluensan eller knarkkungar leder till min död så finns det alltid en chans att Balkan-intensiteten kommer att få mig att avlida. Men jag tar risken. För de är ganska trevliga små T'n. Innerst inne.


 
På spexig taxifärd genom Lissabonsnatten.

Hittills ser planen ut såhär:

1 Januari typ vid 11.00 flyger jag från Köpenhamn, mellanlandar i Atlanta där jag möter upp med Tammy som kommer inflygande straight från Stockholm. Hand i hand tar vi sedan sista fyratimmars flygresan och landar sedan ca 22.00 (Mexikotid) i Guadalajara.

Skolan börjar den 4:e Januari och vi ska försöka hitta lägenhet så fort som möjligt. Men de första nätterna kommer vi att Couchsurfa (för er som inte vet vad couchsurfing är klicka på länken!, mucho bra uppfinning)hos en trevlig Mexikan vid namn Julian och hand familj. Förhoppningsvis kan vi här få lite hjälp i vårt lägenhetsletande. Det ska nämnas att jag och Tina är värdelösa när det kommer att göra oss förstådda på spanska (HOOOLA) Så här lägger vi våra liv i Tammys händer, man skulle kunna kalla henne gruppens expert och hjärna då hon bott i Costa Rica ett tag. Det är i alla fall henne jag kommer att springa till när knarkmaffian kommer.
Vi har ingen aning om det går att börja leta lägenhet direkt när vi kommer eftersom det är helg, nyårshelg till och med. Annars får vi checka in staden och dricka lite tequila medan vi väntar.

Någongång under dessa dagar kommer vi förhoppningsvis springa på Tina då hon kommer inflygande? Vandrande? Bussande? från Guatemala där hon har spenderat några månader och gjort... vem fan vet vad...

Och ungefär där tar planen slut. Eller det är ett stooort svart hål på ca 4 och en halv månad som ska fyllas med plugg och festliga tillfällen. Efter terminens slut blir det resande i några månader eller tills jag längtar hem.

Såååååå. Kom och hälsa på!
Peace Out, Over and Out, Ta det Lugnt.
Er favoritJulia


 


RSS 2.0